HomeRealisatiesFamilie van de poel

Familie van de Poel

Familie van de Poel had een duidelijke visie bij het uitbreiden van hun woning. Een ruimtegevoel creëren met veel lichtinval en dit door middel van een combinatie van verschillende materialen. Het aandeel van Cleirbaut Aluminium speelt hierin een zeer belangrijke rol.

Ons aluminium schrijnwerk heeft een modern en strak uitzicht waardoor het perfect tot zijn recht komt in deze moderne uitbouw. Het donkere aluminium contrasteert perfect met de bleke crepi op de gevel en de warme houttoetsen. Cleirbaut verzorgde ook het aluminium plaatwerk tussen de ramen, en de plint onderaan de crepi voor het strakke effect.

Onze Super Slide 55 hefschuiver met openschuivende hoek creëert een enorm open gevoel, waardoor u het gevoel hebt dat u in de buitenlucht vertoeft. Het comfort†close† beslag dat we voorzien in de hefschuiframen zorgt voor een zeer aangename bediening. De kruk wordt geremd, waardoor het beslag minder belast wordt. Ook wordt de gehele vleugel geremd bij het sluiten, wat de impact op het geheel verkleint. Het verzinken van schrijnwerk in de vloer is ons ook niet onbekend, van binnen naar buiten stappen gaat hierdoor probleemloos.

Voor een optimale lichtinval wordt er gebruik gemaakt van aluminium systemen die grote dimensioneringen aankunnen zonder verlies van sterkte of comfort. Op het dak hebben we tot slot de lichtstraat verzorgd om zo op de donkerste plekken toch voldoende licht te waarborgen.