HomeRealisaties

Onze realisaties

Bij Cleirbaut vinden wij het zeer belangrijk om nauw in contact te staan met onze klanten en hen zo tevreden te houden tijdens het gehele project. Hieronder vindt u alvast enkele referenties van tevreden klanten. Heeft u vragen over een bepaald project? Onze experten staan steeds voor u klaar.

Project Gent

Voor deze KMO-units met bijhorende kantoren koos onze bouwpartner weer voor de beste kwaliteit van aluminium schrijnwerk. Door het risico op oververhitting moesten we hier gaan spelen met verticale screens, structurele zonweringen en zonwerende beglazing. Dit architecturaal pareltje heeft zijn strakke uitstraling te danken aan onze B70 Thermo profielen in RAL 7021 structuurlak. Deze zorgen […]

Project Zaventem

In dit project was er nood aan een doordachte oplossing. Een oplossing die we hebben kunnen aanbieden door onze MR 50 gordijngevel profiel te gebruiken. Een professionele oplossing voor een professionele samenwerking met één van onze vaste aannemers.

Familie Huybrechts

Voor deze moderne nieuwbouw hebben we een huzarenstukje geleverd met onze aluminiumconstructies. Zowel in de technische voorbereiding, atelier en plaatsing hebben we hier het onderste uit de kan moeten halen om al de elementen zoals schrijnwerk, aluminium plaatbekleding en zonweringen in elkaar te laten doorvloeien. Slankheid van de constructies was een extra eis van de klant en dus een extra obstakel om rekening mee te houden in de ontwerpen.

Zeilclub Zuttendaal

Dat wij ons bij Cleirbaut niet enkel bezighouden met lokale projecten, blijkt uit onze samenwerking met de Zeilclub van Zutendaal. In samenwerking met een van onze vaste klanten konden we dit mooie project realiseren, waarbij het creëren van openheid naar het overdekte terras prioritair was. Ons 3-rail systeem in de Super Slide 55 was hiervoor uiterst geschikt!

Familie van den Driessche

Op aanraden van hun architect heeft de familie Van den Driessche ervoor gekozen in zee te gaan met een betrouwbare bouwpartner, Cleirbaut Aluminium. Aangezien het de bedoeling was een gebouw uit de jaren 50 volledig te strippen en opnieuw op te bouwen tot een energiezuinige woning, waren wij met ons B70Thermo-profiel voor de ramen en deuren en de Super Slide 55 voor de schuiframen dé geschikte partner.

Familie van de Poel

Familie van de Poel had een duidelijke visie bij het uitbreiden van hun woning. Een ruimtegevoel creëren met veel lichtinval en dit door middel van een combinatie van verschillende materialen. Het aandeel van Cleirbaut Aluminium speelt hierin een zeer belangrijke rol.