HomeRealisatiesProject zaventem

Project Zaventem

In dit project was er nood aan een doordachte oplossing. Een oplossing die we hebben kunnen aanbieden door onze MR 50 gordijngevel profiel te gebruiken. Een professionele oplossing voor een professionele samenwerking met één van onze vaste aannemers.

Door gebruik te maken van onze MR 50 gordijngevel profiel hebben we de grote afmetingen kunnen opvangen die gevraagd werden. In de ontwerpfase is alles tot in de millimeter uitgewerkt in ons tekenprogramma en op de werf zijn deze plannen accuraat nagemeten zodat we achteraf niet voor verassingen kwamen te staan.

Een uitgebreide statische studie zorgde ervoor dat er profielen voorzien zijn die de inwerkende krachten perfect kunnen opvangen, zonder deze te over-dimensioneren wat het budget dan weer ten goede komt. Dit rekening houdende met verschillende factoren zoals glasgewicht, windbelasting, doorbuiging, … Zodat de gevel daar nog jaren kan staan pronken.

De MR 50 is ook perfect te combineren met onze standaard B70 Thermo reeks. Hierdoor kunnen we in de grote gevel toch nog opengaande delen voorzien. We hebben hier nog een paar stolp kip voor draairamen voorzien en een paar dubbele paniekdeuren. Mooi geïntegreerd als één geheel en volledig wind en waterdicht zoals het betaamt. De overige ramen en deuren in deze industriebouw zijn tevens ook in deze B70 Thermo profielen uitgevoerd.