HomeRealisatiesZeilclub zuttendaal

Zeilclub Zuttendaal

Dat wij ons bij Cleirbaut niet enkel bezighouden met lokale projecten, blijkt uit onze samenwerking met de Zeilclub van Zutendaal. In samenwerking met een van onze vaste klanten konden we dit mooie project realiseren, waarbij het creëren van openheid naar het overdekte terras prioritair was. Ons 3-rail systeem in de Super Slide 55 was hiervoor uiterst geschikt!

Het restaurant doortrekken naar het terras om zo te kunnen genieten van de prachtige taferelen die zich op het water afspelen, was de missie die we met succes volbracht hebben. Door ons 3-rail systeem toe te passen, konden we een maximale opening garanderen. Met het verzonken onderprofiel van het schuifraam is er immers geen overstap en kan men zich zorgeloos van binnen naar buiten verplaatsen.

Aangezien dit project zich aan een grote wateroppervlakte bevindt, moest er extra aandacht besteed worden aan de statica. De wind en de waterlasten die het schrijnwerk hier ondervindt, zijn zwaarder dan normaal. Verder werd er veel rekening gehouden met de duurzaamheid van het schrijnwerk. Door de meest kwalitatieve materialen te gebruiken en deze te laten fabriceren en plaatsen door vakmannen kunnen we een lange levensduur garanderen.

Alle ruimtes werden voorzien van de nodige ventilatieroosters, dit door middel van raamroosters alsook glasroosters. Door te combineren kunnen we steeds zo goed mogelijk tegemoetkomen aan de gevraagde debieten. Zo worden de verschillende ruimtes steeds voorzien van zuivere en gezonde lucht.