HomeWerkwijze

Werkwijze

Bij schrijnwerk op maat komt veel meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Hieronder lichten we kort toe hoe wij bij Cleirbaut te werk gaan. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u mag verwachten: van het ontwerp tot het geplaatste schrijnwerk. Voor u een perfect afgewerkt product creëren is de rode draad in het verhaal.

1. Offerte en advies op maat

Bent u op zoek naar schrijnwerk voor uw (nieuwbouw)woning? Kom dan gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek uw project met een van onze experts. Samen met u bekijken we alles tot in het kleinste detail: van de mogelijkheden qua kleuren en materialen tot isolatie en veiligheid. Van zodra wij een duidelijk beeld hebben van uw wensen, maken wij een vrijblijvende offerte op voor uw project.

Heeft u nog geen gedetailleerde plannen ter beschikking of is het toch iets gecompliceerder? Geen probleem. Een van onze experts komt ter plaatse om alles met u te overlopen. Ook zal hij meteen een eerste meting uitvoeren om een zo accuraat mogelijke offerte op te maken.

Na het ontvangen van uw offerte horen wij graag wat u ervan denkt. Zo kunnen we nog aanpassingen doorvoeren waar nodig.

2. Technische opmeting

Indien u een offerte ontvangen heeft waarin u zich volledig kan vinden, en u ons uw akkoord geeft om de werken uit te voeren, dan starten wij met een technische opmeting. Een expert zal bij u langskomen en alles nog een van A tot Z met u overlopen om zeker te zijn dat we niets over het hoofd hebben gezien tijdens de offertefase. U krijgt ook een orderbevestiging waarin alle details staan opgesomd, zodat u het hele proces mee kan volgen.

3. Productie

U heeft ook de orderbevestiging goedgekeurd. Alle details zijn bekend en de productie kan opgestart worden. Wij bestellen alle materialen voor uw project bij onze zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Van zodra alle materialen aangekomen zijn in onze magazijnen, starten wij de productie op.

Profielen van 6.5m worden verzaagd tot de maten die we bepaald hebben voor uw project, en dit tot op de millimeter correct. De verschillende profielen worden voorzien van de nodige bewerkingen en samengesteld tot raamkaders. Hier kunnen onze monteurs het beslag op inbouwen dat u gekozen heeft, en zo komt uw unieke op maat gemaakte raam tot stand.

4. Plaatsing

Enkele weken voor de plaatsing zal u gecontacteerd worden om een definitieve datum af te spreken. Onze plaatsers zijn een voor een vakmensen met een enorm technisch inzicht, waardoor ze elke situatie goed kunnen inschatten. Een perfect product afleveren bij de klant en dit plaatsen volgens de regels van de kunst, dat is wat ze doen. Ook de binnenafwerking nemen ze voor hun rekening, zodat u achteraf alleen nog maar hoeft te genieten van uw nieuw schrijnwerk.

5. Naservice

Na het opleveren van uw project kan u uiteraard steeds bij ons terecht voor advies en vragen. Onze experts blijven ter beschikking staan en we hebben ook een naserviceteam dat ter plaatse kan komen bij eventuele onvoorziene problemen.